Evaluarea supraviețuirii şi a răspândirii în Marea Neagră a puilor de sturioni
din speciile ameninţate critic, lansați în Dunărea inferioară

Proiect finanțat din Fondul European de Pescuit prin Programul Operațional de Pescuit 

Direcția Generală Pescuit – Autoritate de Management pentru Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime are onoarea de a vă invita să participați la Conferința de lansare a Programului Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime (POPAM) 2014-2020. În cadrul conferinței vor fi dezbătute subiecte precum: noutăți față de vechea perioadă de programare, obiective, măsuri, condiții de eligibilitate, calendarul lansării măsurilor.
La acest eveniment va participa ministrul agriculturii și dezvoltării rurale Achim Irimescu alături de echipa Autorității de Management pentru Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime.
În vederea diseminării informațiilor referitoare la POPAM unui număr cât mai mare de factori interesați la acest eveniment sunt invitați să participe: potențiali beneficiari ai POPAM, parteneri economici și sociali, reprezentanți ai administrației publice precum și reprezentanți ai societății civile.
Evenimentul se va desfășura în sala de conferințe a Consiliului Județean Tulcea ( str. Păcii, nr.20, Tulcea), joi, 21 aprilie 2016, începând cu orele 13 30.Confirmarea participanților se va face, până cel târziu în data de.14.04.2016, prin transmiterea datelor de identificare (nume, prenume, e-mail, telefon) la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Pentru informații suplimentare vă puteți adresa la tel. 021/30.79.813, persoane de contact Aida Slav/Dana Gafițianu.